Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02 09:38 - КАК БЕШЕ ОТРОВЕН НАВАЛНИ ?
Автор: djani Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1290 Коментари: 6 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 КАК БЕШЕ ОТРОВЕН НАВАЛНИ ?

 

 
image

Има пропаганда по поръчка и пропаганда чрез бездействие; първото често служи за скриване на второто. Времето е от съществено значение. Очевидно е, че американският президент Джо Байдън, неговите британски съюзници, съюзниците от НАТО, Израел и техните корпоративни медийни рупори се нуждаеха  от голяма пропагандна победа. Те губят войната в Украйна,

След като в петък, 16 февруари 2024 г., беше обявена смъртта в руския затвор на подкрепяния от Запада дисидент Алексей Навални, това беше незабавно последвано от каскада от антируски изявления, чиято цел не беше само да продължи демонизирането на Русия и нейния президент Владимир Путин, но и за други цели.

С един замах урока по история за Украйна, Русия и САЩ/НАТО, който Путин току-що беше преподал на света чрез Тъкър Карлсън, изчезна в дупката на обществената памет, тъй като Байдън заяви без никакви доказателства, че „Путин и неговите бандити“ и „Бруталността“ на Путин са отговорни за смъртта на Навални.

Всичко това се случи, когато Русия проби отбраната на Украйна и превзе укрепения град Авдeевка. Всеки ден става ясно, че военната стратегия на Байдън в Украйна е на отчаян политик-въжеиграч, и че Путин напълно е надмогнал американските и техните европейски марионетки от НАТО. Да не говорим за руските избори в средата на март, на които евентуално би могло да повлияе всичко това, че злият убиец Путин е диктатор, невеж, безмилостен (добавете собствените си прилагателни) и без никакво съмнение опитвайки се отново да фалшифицира честните президентски избори в САЩ през октомври, както направи през 2016 г.

Някъде в коментарите по повод кончината на Навални, някой саркастично отбеляза, че MI6 едва ли има свои агенти сред тъмничарите на Полярния кръг. Твърде далеч е от цивилизацията. И ако британски вербовчик беше спуснат в Ямало-Ненецкия окръг с парашут, той вероятно щеше да бъде открит. Ясно е... Путин поръча убийството на популярия блогър, или дори лично му инжектира кръвен съсирек в главата! И то ден преди официалното откривана на предизборната си кампания. Целият цивилизован свят днес въмутено и гневно говори за това.

Ако позволите, едно лично и дори професионално мнение. От 32 години, прослужени в МВР, 23 години са ми в районни управления, последователно като редови криминалист, началник на криминална служба, зам началник и началнник на РПУ.  В компетенциите ми е влизал и надзора на съответния към поделението арест. Водещите делата следователи преценяват, според спецификата на делото и личността на арестанта, както и натовареността с арестанти тяхното разпределиние по килиите и според възмогнжностите да са в единично, или в обикновено и с други лица арестно помещение. Също и разрешение за позволените от закона свиждания с близки и служебни контакти с адвокати. Специално натоварения по длъжност завеждащ ареста изпълнява преките задълженя по конвоирането и настаняването на арестантите, подчинявайке се на строги правила, които биха изключили нерегламентирани контакти на арестованите с външни лица, както и опити за нараняване, убийство и самоубийство. В много по висока степен на отговорност и натовареност стоят нещата в който и да е затвор.

Струва ми се, че служителите на Изправителна Колония-3 „Полярен вълк” нямат нищо общо с отравянето. Британците не биха мечтали да отровят прочутия затворник по толкова сложен и изобретателен начин. Да, и това е твърде опасно, защото могат да ви заловят.

Много по-лесно е да прикриете отровата като някакъв продукт в стандартна опаковка, или в подаръци. Още повече, че донеслият пакета не подлежи на съмненсие и едва ли е осъзнавал, че го използват на тъмно.

Четох интервю с един от руските адвокати, който описа подробно какво може да се даде на затворниците. Списъкът е обширен, включва плодове и зеленчуци, подсладители, чай и кафе, различни консерви и други продукти. За разузнавателните лаборатории направата на „отровната ябълка“, за която вече писах, е просто шега.

Юлия Навалная посети съпруга си през 2021 г. и разказа как се е случило това:

„Пристигате и носите със себе си куп храна. Охраната внимателно проверява борша за наличие на телефон вътре, нарязва случаен сладкиш, или праскова за наркотик и подушва всички напитки за алкохол. След това те събличат, оглеждат и претърсват за нещо укрито във всички гънки на тялото” - пише тя.

Може ли една майка да дойде при сина си с празни ръце? Но тя го посети съвсем наскоро, на 12 февруари. И адвокатът му всъщност беше там няколко дни преди смъртта му.

С други думи, прехвърлянето на отрова в колония не е трудно, ако го правят професионалисти от тайните служби. Например, използване на „грижовни съмишленици“, които може да са купили продукти, които да дадат на своя лидер. Чрез тези, на които затворникът има пълно доверие – чрез адвоката, или майка му. Нито единият, нито другият, разбира се, не знайт, че дават отрова на Навални със собствените си ръце.

Изобщо не настоявам, че отровата е предадена точно по този начин, само обяснявам, че въобще не е необходимо да се вербоват служители от колонията „Полярен вълк” за това. Но би било хубаво майката на Навални и неговият адвокат да се поровят във връзките си, да си припомнят, кой попита какво да се занесе на починалия блогър, кой помогна да се събере пакета с „подаръци”, оказали се „данайски”.

Сигурен съм, че ги очакват невероятни открития.

 

Може би вече подозират някого, какво мислите?

 




Гласувай:
3



1. krumbelosvet - Западът е в отстъпление
21.02 10:10
Роля непривична за него. Могат да се очакват отчаяни импровизации.
цитирай
2. blog13 - цитат:"Може би вече подоз...
21.02 11:50
цитат:"Може би вече подозират някого, какво мислите?"

Руските служби, не просто подозират - те вече знаят. Друг е въпросът, че на западната империя на лъжата нищо не може да се докаже, щото тя не кльопа доказателства - тя се занимава с производството на лайна. Това е глобалният лайномет,който обира всичката пара, за която пък другарят Живков каза, че не трябва да отива само в свирката на локомотива.

Не съм обаче, съгласен, че не е възможно да се вербува служител на затвора. Той може да вкара примерно подобен продукт в пресно занесените продукти от майката. Примерно получил е днес от майка си ябълки. Занася се още една ябълка на другия ден и се поставя при другите, като съответно се взима една ябълка.

Ако има нещо да е сигурно; или почти сигурно (разбира се, 100% сигурност никога няма да имаме), това е, че Навални не е получил естествен инфаркт или инсулт. Тези причини за смърт са на първо място в цивилизацията. Но причината за тях е изключително в начина на живот. Почти сигурно е, че руските служби преглеждат Навални редовно и особено усърдно. А така също, го държат при режим, който да изключва инфаркти и инсулти. Т.е. - нека си реве, че е гладен - но ще го хранят по малко и със безвкусна здравословна храна.

Следващата особено вероятна причина - аз хич не изключвам възможността, Навални да си е жив. Той вече възркъсна веднъж. Въпреки, че воят на западните сирени, че Путин лично го е отровил беше като военна тревога и по целия свят. Така че, след като тоя човек е възкръснал веднъж, защо да не възкръсне и втори, трети и т.н. пъти.

Причината за такъв ход от страна на Русия може да бъде най-различна. А претекстът и обяснението след това, може да бъде, че са се пошегували.
След което небрежно да попитат, използвайки създадения от запада шум, къде са Скрипалите.
цитирай
3. morskipesni - Да, ТЕ вече знаят!
21.02 23:45
Христос възкръсна, нали? Колко му е на Навални!
цитирай
4. blog13 - Да, ТЕ вече знаят! Естествено. ...
22.02 11:19
morskipesni написа:
Да, ТЕ вече знаят!


Естествено. Елементарно, Уотсън - ако и тва не мош да сФанеш, не е ясно, що се буташ при големите батковци, да им даваш акъл.

Първо, Навални е при тях. Задай си въпросът, ти откъде знаеш, че Навални е умрял? От тях нали. Т.е. те знаят, дали Навални е жив или е мъртъв. След което те са ти казали и на тебе. Ти си приел тази тяхна информация, защото ти знаеш, че те знаят. Т.е. ти си сигурен, че те знаят.

А дали не те лъжат?

Видш ли колко е просто. Значи, това, че те знаят е сигурно. А дали са ти казали истината или те лъжат, това вече не се знае.

Така че продължавай, все така да вярваш, че те знаят, но имай и едно на ум, че не ти казват всичко - недей да им вярваш прекалено.

И оттука вече следват и останалите неща - т.е. в случай, че Навални е умрял; и в случай, че Навални е все пак жив.

Защото, Уотсън, както много пъти съм ти казвал, Като изключиш невъзможното, това което остава трябва да е истина.

Не е невъзможно, Навални да е жив. Така че не го изключваме. А те знаят, да - проблемът е че не ни казват.

След това, тръгваме по другото отклонение - Навални е умрял. И те знаят много неща, защото той им е в ръцете. Преди да умре също им е бил в ръцете. Така че знаят доста неща за него от времето преди да умре.

Тия които са били около него - те са ги назначили. Те са ги изкадрували. Имат им характеристиките от времето кога са били първи клас. Знаят кои са били и родителите им. И т.н. След това, те са ги разпитали поотделно. Разбрали са кво се е случило преди Навални да умре. Ако в стаята му е влизала лястовичка, през нощта, при минус трийсет градуса - те вече знаят.

След това, от базата на такава подробна информация, и разполагайки с качествени кадри, които си разбират от работата, те почват да знаят кажи речи всичко. Лекарски екипи и цели лаборатории са поработили върху трупа. И т.н.

Те са тия които знаят. Не ти. А дори и аз не мога да ти кажа нещо повече, защото съм сам човек, и защото не съм там.
цитирай
5. djani - Хе-хе...Публикацията е "сглобка" от мнения на хамерикански любители на теорията на конспирацията...
22.02 13:53
blog13 написа:
цитат:"Може би вече подозират някого, какво мислите?"

Руските служби, не просто подозират - те вече знаят. Друг е въпросът, че на западната империя на лъжата нищо не може да се докаже, щото тя не кльопа доказателства - тя се занимава с производството на лайна. Това е глобалният лайномет,който обира всичката пара, за която пък другарят Живков каза, че не трябва да отива само в свирката на локомотива.

Не съм обаче, съгласен, че не е възможно да се вербува служител на затвора. Той може да вкара примерно подобен продукт в пресно занесените продукти от майката. Примерно получил е днес от майка си ябълки. Занася се още една ябълка на другия ден и се поставя при другите, като съответно се взима една ябълка.

Ако има нещо да е сигурно; или почти сигурно (разбира се, 100% сигурност никога няма да имаме), това е, че Навални не е получил естествен инфаркт или инсулт. Тези причини за смърт са на първо място в цивилизацията. Но причината за тях е изключително в начина на живот. Почти сигурно е, че руските служби преглеждат Навални редовно и особено усърдно. А така също, го държат при режим, който да изключва инфаркти и инсулти. Т.е. - нека си реве, че е гладен - но ще го хранят по малко и със безвкусна здравословна храна.

Следващата особено вероятна причина - аз хич не изключвам възможността, Навални да си е жив. Той вече възркъсна веднъж. Въпреки, че воят на западните сирени, че Путин лично го е отровил беше като военна тревога и по целия свят. Така че, след като тоя човек е възкръснал веднъж, защо да не възкръсне и втори, трети и т.н. пъти.

Причината за такъв ход от страна на Русия може да бъде най-различна. А претекстът и обяснението след това, може да бъде, че са се пошегували.
След което небрежно да попитат, използвайки създадения от запада шум, къде са Скрипалите.


с вмъкнато мое скромно мнение от личния ми служебен опит. Но, милицЮонерите не сме за подценяване, след като сал един Бойче ни е.п.м. на всички...
цитирай
6. blog13 - МилицЮнерите вЪоПште не сте за п...
22.02 14:19
МилицЮнерите вЪоПште не сте за подценяване. И следователно очаквам, сириозни конкретни коментари, а не някакви оПшти, плюс лепене на итикеция. Това също може да бъде милицЮнерски номер, но е с цел психологическо въздействие, а не качествен милицЮнерски анализ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: djani
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3303879
Постинги: 970
Коментари: 3408
Гласове: 4707
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930